Falling Dreams

Lisa Louwers kwam eind 2015 in de winkel om 3D scans te laten maken voor de toneelvoorstelling ‘Falling Dreams’. Tijdens deze voorstelling werd gebruik gemaakt van allerlei multimedia technieken om de kijkers mee te nemen in de droomwereld van de hoofdpersoon. Zij was voor het toneelstuk in allerlei houdingen gescand en vervolgens in kleur geprint, waarna de poppetjes gebruikt konden worden bij het filmen.

Voor de voorstelling “Falling Dreams” van het Filiaal Theatermakers uit Utrecht heb ik in het najaar van 2015 een aantal kleine poppetjes laten printen.

In de voorstelling beland je in het dromende denkhoofd van een meisje van twaalf jaar. Met gedachten die komen en gaan en beelden die dwars door elkaar heen lopen.

Slaapt ze, of niet? De voorstelling gaat eigenlijk over het moment vlak voor dat je in slaap valt.

Falling dreams shot

Falling dreams set
We hebben veel gebruik gemaakt van beeldopnames en projectie. Door de actrice in het klein te laten printen in verschillende posities konden we haar natuurlijk veel meer laten doen dan in werkelijkheid.
Falling dreams opnamen

De voorstelling “Falling Dreams” is voor tieners en is uitgevoerd door Het Filiaal theatermakers. Het stuk wordt de komende maanden op verschillende plekken in Nederland uitgevoerd. Benieuwd naar de voorstelling? Kijk dan op de website van Het Filiaal.

Falling dreams poppetje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *